APP BLIVER FAMILIENS KOMMANDOCENTRAL

2 Min læsning

AboutOne Family app hjælper travle forældre med at holde styr på alt fra vigtige kvitteringer,  kontakter, allergier, blodtyper, billeder og fødselsdage.

Med AboutOne Family app’en får du overblik over alle de oplysninger, du har brug for i den travle hverdag. Er uheldet ude og du skal en tur på skadestuen, hvem husker så på hvornår du fik din sidste stivkrampevaccine? AboutOne Family gør det muligt for dig at organisere hele familiens sundhedsoplysninger, så du hurtigt og nemt har adgang til dem.

Slip for de store papirbunker, hvor girokort og vigtige kvitteringer nemt kan forsvinde i mængden. AboutOne Family App’en giver dig adgang til hele husholdningens papirbunker med et enkelt klik. Alt du skal gøre er at scanne girokort-regninger ind, så du har dem med dig, indtil du har tid til at smutte forbi netbank. Du kan også scanne kvitteringen til vaskemaskinen ind, så du ikke skal lede forgæves igennem alle skufferne for at finde den, hvis maskinen skal til reparation.

AboutOne Family app’en er din families digitale arkiv, der kan holde styr på alt fra jeres blodtyper, allergier, vacciner og recepter. Hver gang du åbner app’en skal du indtaste en valgt pinkode, så ingen andre kan få adgang til al den vigtige data du har liggende i app’en.

Det første du skal, efter at have registreret dig, som bruger enten via AboutOne.com eller i app’en, er at tilføje dine familiemedlemmer og herefter din families adresse. Selvom app’en er amerikansk kan du helt uden problemer, vælge at du er bosat i Danmark. Ved at indtaste din adresse får du adgang til menupunktet, hvor du kan indtaste oplysninger om jeres hjem, såsom hvornår det er tid til at skifte olie, hvornår vinduespudseren kommer og have alle jeres forsikringspapirer, scannet ind.

Du kan også gemme alle de uforglemmelige øjebliksbilleder eller videoer, fra sommerferier, jul eller fødselsdagsfester. AboutOne Family har modtaget priserne ”Moms choice” og ”National Parenting Center”, for dens organisatoriske og brugervenlige interface. App’en findes lige nu kun på engelsk, til Windows og android enheder, men kommer til efteråret også til iPhone og iPad.

AboutOne Family app’en findes lige nu som en gratis beta-version, men inden længe kommer opgraderingen, hvor du for 5$ om måneden kan få en overskuelig familiekalender, så du kan holde styr på fodboldtræning, babysvømning og klassefester.

Du kan downloade app’en i Androids GooglePlay eller i Windows Marketplace.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 1 =

No Comments Yet.