ANALOG TECH FORKÆLER DIGITALT GEAR

1 Min læsning

Er du vild med den gamle pladespiller eller en gammeldags skrivemaskine? – Elektronsita har spottet to geniale designidéer fra den industrielle designer Austin Yang. 

iTypewriter er en hybrid iPad-stander/skrivemaskine, der kombinerer den nye teknologi med den velkendte klikken fra den traditionelle gammeldags skrivemaskine. Med iTypewriter kan du skrive på din iPad helt uden at skulle røre touch skærmen med fingerne. Når du trykker på et bogstav på skrivemaskinen, springer en lille arm op og røre ved iPads tastetur, ligesom når man skriver på en gammeldags skrivemaskine. Er du også vild med den skønne retro-gadget? Så kan du læse mere om iTypewriter, Austin Yang’s old-school skrivemaskine findes desværre kun som prototype.

iTurntable er en iPhone-dockingstation der simulerer datidens pladespiller, hvor du i stedet for LP skal anvende din iPhone, som alligevel rummer hele dit musikbibliotek. Som med iTypewriter kan du anvende iTurntable uden egentligt at røre ved touch skræmen, når smartphonen er placeret i midten af skiven, bruger man “styrepinden” til at vælge musiknumre, afspille eller pause. Du kan læse mere om iTurntable og Austin-Yang.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + eighteen =

No Comments Yet.