EVERNOTE LAVER ANALOG NOTESBOG

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Har det digitale noteværktøjet Evernote kastet håndklædet i ringen? Hvorfor lancerer en digital notetjeneste en analog notesbog?

Evernote er den nok mest populære notesapp overhovedet og jeg elsker den! Men Evernotes nyeste produkt er en helt almindelig analog notesblog som du kan skrive og tegne i. Men det er ikke helt baglæns. Den spiller nemlig flot sammen med den digitale tjeneste, så den i praksis bliver en udvidelse af Evernote hvor on- og offline supplerer hinanden. Især for dem der bare elsker papir og at sketche og tage noter i hånden.

Pointen er at du med små medfølgende klistermærker hurtigt tagger dine tegninger eller noter. Så tager du et billeder direkte ind i din Evernote app og tilføjer tags. Herefter kan du dele det hele eller beholde det for dig selv.  Hver notesbog kommer med 3 måneders gratis premium abonnement til Evernote.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − thirteen =

7 Comments
 • Annika
  august 28, 2012

  Var lige ved at købe et andet mærke på ferien – den var både som notebook, men også som overlays til forskellige str notesbøger (tjekkede ikke efter små løse hjørner dog).
  Denne kunne dog uploade til forskellige services, deriblandt evernote.

  Gik jeg i skole, eller havde en mani med mange noter havde det været et must :) Desværre intet behov :$

 • @dynepusheren
  august 29, 2012

  Som du og Natasja snakkede om i sidste podcast, kan det jo være rart at have en notesbog med til konferencer. Her er det smarte jo så at du kan overføre din håndskrevne noter med det samme til Evernote, eller gøre det senere

 • Michael Jacobs
  august 31, 2012

  Som jeg ser det, er den eneste fordel ved disse bøger da de 3 måneders premium til Evernote der følger med?
  Ellers er det jo bare en helt almindelig notesbog. Den kan jo ikke overføre selv til Evernote, men du skal tage et billede med din telefon før det sker. Det kan du jo ligeså godt gøre med et almindelig stykke papir eller en anden notesbog.
  Ja, der følger smarte klistermærker med og de påstår at papiret er special designet for at optimere at der kan tages et billede af det. Det er da bare fis i en hornlygte for at få folk til at købe netop denne notesbog.
  Du kan jo gøre præcis de samme med et alm. A4 ark eller en billig notesbog fra Netto eller noget andet for den sags skyld.
  Eller er der noget jeg har misforstået helt ??

 • Annika
  august 31, 2012

  Michael: Så vidt jeg har forstået bruges mærkerne især til at gøre billedet ‘korrekt’.
  Ergo, hvis du ikke holder mobilen 100% parallelt, vil softwaren gøre at det bliver rettet op og dermed at du på den elektroniske version ikke har nogle skrå vinkler.

 • Helene
  september 2, 2012

  – som Michael, ser jeg heller ikke en særlige fidus i dette. Ethvert papir/kalender kan bruges til evernote…. eller hvad misforstår jeg?

  • René C. Larsen
   november 3, 2012

   Kan heller ikke lige se ideen, bruger selv kamera til at tage billeder af håndskrevne noter. Ville dog gerne have en pen der smider det direkte ind i Evernote (når man vælger at synkronisere). Kender I en pen der kan det UDEN man skal bruge specialdesignet (dyrt) papir??