App får dine still-billeder til at bevæge sig

1 Min læsning

En billedbehandlings-app, som kan downloades til iPhonen, lader en lille del af dit fotografi bevæge sig, mens resten står stille.

flixel logo

App’en Flixel, som du kan downloade gratis til din iPhone, gør dine digitale billeder levende på en ny måde.

Det meste af billedet står stille (ligesom man er vant til), men en lille del (som du selv vælger) bevæger sig.

Effekten er mystisk, en lille smule creepy og sært fascinerende. I bedste fald får det en til at tænke på de bevægelige billeder, man ser, når Harry Potter bladrer i avisen. I værste fald ser det bare mærkeligt ud. Under alle omstændigheder kigger man lige en ekstra gang.

Effekten skabes ved, at du tager et par sekunders video med iPhonen, som Flixel-appen forvandler til et still-billede (og her skal kameraet holdes helt stille). Herefter vælger du, hvilken del af billedet, du vil have til at bevæge sig, markerer området med din finger: og så er du færdig.

Se et eksempel på en Flixel her.

Flixel kan fås i en “pro”-udgave til 199 kr., men man kan sagtens more sig med den gratis udgave – og bladre løs i de flixels, der er uploadet i Flixel-appens foto-stream af andre brugere.

Flixel kan downloades gratis til iPhone – se mere her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 − one =

No Comments Yet.