God slanke-app med millioner af brugere

1 Min læsning

Der findes masser af apps, der kan hjælpe en med at holde styr på kalorieindtaget. App’en Lifesum er et af de bedre bud.

lifesum 2

Ifølge Lifesum selv har de omkring 4,5 millioner brugere. Det er således en populær kalorietæller, og en af årsagerne er utvivlsomt, at Lifesum har et stort indbygget katalog over madvarer og portionsstørrelser, hvilket gør indtastningen nem.

Du indtaster, hvad du spiser til hoved- og mellemmåltider, og hvor meget du bevæger dig i løbet af en dag, og så holder den styr på, hvor mange kalorier, du er oppe på (og hvor mange du har tilbage i forhold til dit mål) i et fint farvediagram. Den kan downloades gratis til iPhone og Android, men man kan også udvides med ekstra funktioner til omkring 45 kr. pr. måned.

Lifesum hed tidligere ShapeUp Club og blev grundlagt af to svenskere. App’en kan forbindes med facebook og andre tracking-apps såsom Runkeeper.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × five =

No Comments Yet.