Vink af dit vækkeur

1 Min læsning

Bruger du din telefon som vækkeur? Med app’en Wave Alarm kan du slukke for alarmen uden at røre ved telefonen.

wave-alarm-iOS

De fleste af os bruger efterhånden vores mobiltelefon som vækkeur. Og der eksisterer en del gode vækkeurs-apps, såsom den glimrende Sleep Cycle (læs Elektronistas omtale her), der tracker din søvn og dermed kan vække dig på det mest fordelagtige tidspunkt.

Men selv den bedste vækkeurs-app kan trænge til en afløser, og hvis du har brug for lidt afveksling, kunne du prøve app’en Wave Alarm.

Wave Alarm gør også brug af en bevægelsescensor, men bare på en lidt anden måde: Når alarmen går i gang i den tidlige morgenstund, slukker du den igen ved at vifte hånden i retning af telefonen. Og der kræves heldigvis lidt mere end et lille blafrende og søvndrukkent vink – ellers kunne det let blive den sikre måde at sove over sig på.

Wave Alarm har ti alarmlyde at vælge imellem (heriblandt lyden af havets bølger og en insektsummende regnskov), og du kan også vælge at blive vækket af et nummer fra dit musikbibliotek.

App’en er gratis til og fås til iPhone og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + 2 =

No Comments Yet.