APP TIL OPDAGELSE AF NY MUSIK- BAND OF THE DAY

2 Min læsning

Af Danni Kirstine Skou.

Er du musikafhængig? Og snuser du rundt på hele internettet for at finde nye toner? Så burde du fluks hente app’en Band of the Day til din iPhone eller iPad.

Band of the Day tager dig med ud på et musikeventyr, hvor du hver dag bliver introduceret for et nyt band. Alt fra folk og elektronisk til rock og jazz – Band of the Day er den høflige mellemmand, der præsenterer to ukendte parter for hinanden. En suveræn idé til alle os, der elsker musik.

Der er dog ikke blot tale om en god idé, for Band of the Day gør oplevelsen rigtig lækker og gennemført. Interfacet er overskueligt og intuitivt, og du finder hurtigt rundt i de forskellige menupunkter. Der synes at være tænkt nøje over, hvad man som musikentusiast gerne vil kunne finde.

Når fx du vælger at se nærmere på dagens band, føres du ind til en oversigt der rummer alt fra reviews og bandinformation til musikvideoer og albumoversigt. Og festen stopper ikke her. Du kan naturligvis også lytte til nogle af bandets numre, så du kan teste, om det er noget for netop dine ører. Her har du også mulighed for at købe numrene via iTunes eller dele oplevelsen på Facebook og Twitter. Det spiller virkelig.

App’en kan hentes på iTunes og er gratis. Du kan i øvrigt vælge at tillade push-notifikationer, så du hver morgen får en pop-up om dagens band.

Alt i alt er Band of the Day den der geniale sti, der fører dig lige lukt ind i musikkens fantastiske land. Har du derude erfaringer med app’en? Og har du fundet noget lækkert musik gennem den?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × one =

No Comments Yet.