Appbefaling: Fantastisk flot vejr!

1 Min læsning

Af Signe Ebbesen

Nogle gange er en app så ultralækker at se på, at man har lyst til at sidde og swipe rundt i den bare for at nyde designet. Og når det så samtidig er en særdeles anvendelig app, som Solar vejrapp’en, så er der ikke et øje tørt!

solar2_lille

Solar viser vejrudsigten – det er der for så vidt ikke noget revolutionerende i. Men den gør det på en måde, der er så raffineret, at det nærmest får tænderne til at løbe i vand – ihvertfald hos en grafisk designer!
App’en er helt enkel i sit udseende, og navigationen foregår hovedsageligt ved hjælp af gestures: altså swipe, pinch osv.
Hovedskærmen består af en baggrund, som repræsenterer vejret, som det er i øjeblikket. Kører man fingeren op ad skærmen spoler den elegant frem gennem tiden og viser vejret for de kommende timer.

solar3_lille

Trækker man ned afslører den de næste tre dages vejrudsigt og pincher man minimeres vejrudsigten og man får overblik over forskellige lokationer, som man har lagt ind i app’en. Vejrudsigten kan naturligvis deles på Facebook, Twitter og Pinterest – sidstnævnte mulighed kunne godt pege på, at det sandsynligvis handler mere om app’ens fantastiske look end om det egentlige vejr.

Solar er gratis og fås til iPhone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 17 =

4 Comments
 • Karsten J
  november 3, 2013

  Jeg vil ikke spørge om, hvorfor appbefalingerne her og i radioen altid er til iPhone (er vel pga udbuddet) men blot konstatere, at det ville være rart med noget Android :o)

  • Signe Ebbesen
   november 3, 2013

   Hej Karsten
   Det er helt tilfældigt og hænger nok, som du selv siger, sammen med udbuddet…
   Dejligt at du følger med – snart er der sikkert et indlæg om noget fedt til Android, som vi med glæde skriver om :-)
   Mvh Elektronista

  • christiane
   november 4, 2013

   Hej Karsten
   I radioen er det gæsterne som anbefaler og de tager typisk udgangspunkt i den telefon de selv har. Det betyder dog ikke at de apps ikke også findes til andre styresystemer. Vi forsøger at få både Android og Windows apps med også. Du er meget velkommen til at anbefale nogle gode som også findes til Android. Så kan vi se på dem!

   Christiane

 • Kristina
  juli 27, 2014

  Øh, findes den ikke også til Android?
  Screenshot: http://peecee.dk/upload/view/440416