APPS TIL ARMBØJNINGER

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

.. eller mavebøjninger, squats eller pull-ups? Fire gratis apps til Android hjælper dig med at nå målet.

Det er Rittr Labs, der har lavet de fire træningsapps, der kan sætte gang i musklerne hjemme i stuen. De kan naturligvis ikke gøre det ud for et helt træningsprogram, men hvis du gerne vil blære dig med at kunne tage 125 armbøjninger i streg, så kan de klart anbefales.

Når man åbner en af de fire apps, eksempelvis squats-app’en skal man indtaste, hvor mange man kan tage indtil man er fuldstændig udmattet. Herefter laver den ud fra en eller anden magisk algoritme et træningsprogram der gør, at du ender med at kunne tage helt op til 200(!) squats i træk.

Jeg har været igang i nogle uger nu, men har endnu ikke nået målet som jeg har sat på 150, men på billedet herunder kan du se, hvordan app’en fungerer. Efter hvert sæt får man lov at holde en pause, hvorefter app’en fløjter efter en og så er man på den igen. Når man er færdig, spørger app’en om det var for let, for hårdt eller tilpas og tilpasser næsten gangs træning efter det. Det er gået overraskende hurtigt mellem at hvert sæt bestod af 6-8 squats, til nu næsten at være på 30.

De fire apps er gratis og fås kun til Android, men der findes lignende alternativer til iOS.

Hent dem her fra Google Play:

Armbøjninger
Mavebøjninger
Squats
Pull-ups 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + twelve =

No Comments Yet.