Audiofly design omfavner stor lyd i lille headset

2 Min læsning

Det er ikke altid at godt design og god lyd hænger sammen. Men det er faktisk hvad man kan forvente med Audioflys kollektion af in-ear headsets.

Gå en tur på hvilken som helst gade, og du vi se, at en lige så fast del som overtøjet hos de fleste mennesker efterhånden er blevet et par høretelefoner. Der findes et kæmpe udvalg på markedet. Dem der kommer med din telefon, de billige du får i en Tiger butik, dem som råber højt i pangfarver og smart design, og så dem som leverer sublim lyd.
Prem-H-LR_02

Det Australske brand Audiofly har taget en beslutning om, at baren for god lyd skal ligge højt. Det betyder både god bas, klare midtertoner og fine høje toner. Hvert instrument står klart og med de velsiddende in-ear plugs sidder lyden nærmest midt i hovedet. Vi har kikket nærmere på den stærke AF78 model. Og de sidder godt fast. Nærmest med et lille undertryk. Forskellige størrelser af gummidutter sørger også for at man kan få den fitting som passer øregangen, hvad end den er er lille eller stor.

Og for Audiofly handler det ikke kun om lyd. Det er egentlig begrænset hvad man kan gøre designmæssigt med et lille in-ear headset. Grundlæggende har vi jo bare at gøre med en ledning og nogle earplugs. Men Audiofly AF78 har en lækker mønstret ledning som er konstrueret så den ikke filtrer.

AF78-item

Den lille fjernbetjening til opkald på midten af ledningen er pakket ind i en elegant metalramme og de små earplugs lyser op med en lignende metalkant og et diskret Audiofly logo. Man KAN faktisk godt gøre noget ved designet, selvom produktet ikke fylder så meget. Det kendetegner faktisk hele linjen af Audiofly produkter. AF33-P-LY-LR_01

Audiofly AF78 koster 1699 kr. og kan købes på Audiofly.dk

Headsettet kommer med et dobbeltstik, så to f.eks. kan lytte til musik eller se film på samme device. Og en flystik så headsettet kan bruges i det dobbeltstik der typisk er i fly.

Indlægget er lavet i samarbejde med Audiofly

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − four =

No Comments Yet.