BESTIL TAKE AWAY IS PÅ NETTET

2 Min læsning

Af Sidsel Birkholm

Sommervarmen er kommet og så er der ikke noget bedre end at blive kølet ned af en stor lækker is af god kvalitet! Sådan en kan Paradis Is levere- nu også som take away bestilt på nettet.

Hvis du ikke selv har en ismaskine, så er der stadig håb for sommerens desserter.

Paradis har mange butikker rundt omkring i byerne i Danmark og er altid garant for en smagfuld is, der er produceret samme dag og fyldt med f.eks. frisk frugt og bær.

Paradis har også et lille website, hvor det er muligt at få et overblik over om der er en isbutik i nærheden af dig. En praktisk funktion er, at de tilbyder take away via nettet. Vælg den butik du ønsker at hente isen fra og hvornår den skal stå klar, bestem dig for størrelsen af isboksen og fyld den med f.eks. banansorbet, hindbærsorbet, karamelis og vanilieis. Betal med dankort og hent isen på vej hjem fra arbejde.

Har du selv lyst til at kaste dig ud i nogle af deres opskrifter, så har de også et par gode bud. Jeg faldt over chokolademuffins med kirsebærsauce eller havregrynskugler med Rocher, som jeg ikke har fået i mange år. De mangler dog at byde på nogle lidt lettere sommervarianter, så jeg venter til det bliver lidt køligere inden jeg går i gang i køkkenet. Men jordbærsorbeten er til gengæld klar til at blive spist nu!

Læs og se mere på www.paradis-is.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 3 =

No Comments Yet.