BOOK TID TIL FRISØR NÆR DIG MED SMART APP

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Tidtildig.nu er en hjemmeside og app, der drønhurtigt kan vise dig frem til den nærmeste frisør eller kosmetolog, der har tid til at forskønne dig!

Mange har måske en fast frisør og tør ikke overlade deres lokker til andre. Men står du og har akut behov for en studsning kan siden tidtildig.nu straks finde en salon i nærheden af, hvor du er og som har tid.

Siden har en masse super fede søgekriterier, så du kan finde præcis den salon, der lever op til dine krav og forventninger. En af de bedste ting er, at man kan vælge både minimum og maksimumspris for den behandling man ønsker, så man ikke lige pludselig står med håret i postkassen og skal smide en mindre formue. Andre kriterier gælder blandt andet gratis trådløst internet, gratis parkering, om salonen er certificeret grøn eller om dyr er velkomne, hvis lille Plet ikke kan være alene hjemme.

Det er muligt at booke tid direkte via siden, hvor man samtidig kan vælge ekstra ydelser, hvis man eksempelvis gerne vil have rettet bryn. Man kan også oprette favoritter, så der altid hurtigt kan tjekkes op på, om din yndlingsklipper er klar til at give dig en ny frisure.

Lige nu søger tidtildig.nu blandt 875 frisører og kosmetologer og hjemmesiden finder du lige her. Der er apps til både Android og iPhone, og de er i fuld gang med at udvikle til Windows Phone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + eight =

No Comments Yet.