UGENS SPIL-APP: TAG PÅ EN HEKTISK OG VANEDANNENDE FLYVETUR I JETPACK JOYRIDE!

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Nogle mennesker siger, at alt bliver bedre med bacon og selvom jeg tilnærmelsesvis vil give dem ret, så er jeg af den tro at alting bliver endnu bedre hvis en jetpack er involveret. Elektronista giver dig ugens spil-appbefaling. 

Jeg kunne ikke få armene ned, da jeg fandt Jetpack Joyride, et spil der i titlen lover mig alle de jetpacks jeg overhovedet kunne ønske mig.

Jeg elsker også jetpacks! Men hvad mere har spillet at byde på?
Spillet er meget simpelt. Du er Barry, der er i gang med at flygte fra et laboratorium, og for at komme hurtigst muligt ud napper han en jetpack og smider på ryggen.

Nu skal du så flygte så langt væk du overhovedet kan, og selvfølgelig indsamle guldmønter imens. I spillet styrer du Barry på en meget simpel måde: Når du trykker på skærmen, så stiger han til vejrs og når du giver slip falder han.

Det hele handler om momentum og ikke mindst utroligt hurtige reaktioner, for spillet bliver intenst og opslugende meget hurtigt. Midt i flugten skal du også samle mønter ind, og udføre forskellige opgaver der giver spillet en robust blanding mellem  “løb langt” spil som Temple Run og lidt mere indhold for at holde oplevelse frisk.

Hektisk, sjovt og stærkt vanedannende
Det der gør Jetpack Joyride virkelig sjovt er dets blanding mellem de her opgaver, det høje tempo og så det at det er hurtigt at komme i gang med. Du skal ikke vente flere minutter på, at du kan have det sjovt. Der går tre sekunder fra du har trykket på “Start” til, at du er igang med at have det sjovt.

Og netop fordi det er så hurtigt at komme i gang med bliver det hurtigt stærkt vanedannende at spille Jetpack Joyride. Det overtog det meste af min sofatid i godt og vel to uger, hvor jeg hele tiden kæmpede mod venner om at få flest mulige mønter og komme længst.

Hvor kan jeg så få spillet der vil tage alt min tid?

Jetpack Joyride fås til iPhone og iPad, og koster 12,- og er sjovt, hektisk og er et perfekt “snack-spil” der kun tager fem minutter af din tid.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + thirteen =

No Comments Yet.