Christiane anbefaler: Sådan laver jeg mine egne små film

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Ferieminder, børn der vokser op og de allerbedste fester. Selvfølgelig skal det gemmes på video. Christiane forklarer hvilken app hun bruger til at løse opgaven.

iphone-4-imovie-apps

Jeg synes, der er et eller andet særligt over at have nogle minder fra en dejlig ferie eller særlig fest på video. Jeg optager typisk video direkte ind i iMovie app’en på en iPad mini eller på en iPhone. Det er super nemt at redigere, og hvis man bare holder sig til korte klip og et slutresultat, der helst ikke må overstige 3 minutter, så kan man virkelig få fantastiske videoer ud af det. I iMovie app’en kan man vælge blandt forskellige temaer og nemt give filmen en titel og skrive kommentarer undervejs. Den færdige film kan nemt deles på Youtube eller gemmes på telefonen og derefter i en Dropbox.

Og så bliver mine venner så glade, når jeg filmer til en fødselsdag og sender dem den endelige film bagefter. Movie app’en findes til Apple devices og koster 32 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − two =

1 Comment