Ups: Stavekontrol sendte 27.000 kroner til nødhjælpsorganisation

1 Min læsning

Af Milos Jørgensen – Ungdomsreporter

I forbindelse med Big-Brother finalen ændrede stavekontrollen bogstaverne NIR, stemmekoden til Big-Brother, til MOR, som i stedet sender 150 kroner til Folkekirkens Nødhjælp.

folkekirkens nødhjælp
© Folkekirkens Nødhjælp

Damn You Auto Correct! Sådan lød det højst sandsynligt i 180 danske hjem, der aftenen til mandag stemte til den årlige Big-Brother finale på Kanal 5. Ved at sende en SMS til 1220 med teksten ”NIR” stemte man på deltageren Nirvarna, men grundet stavekontrollen i Apples iPhone blev teksten NIR rettet til MOR, i hvert fald for 180 uheldige danskere.

Ved at sende MOR til 1220 donerede man i stedet for 150 kroner til Folkekirkens Nødhjælps arbejde i Zambia, hvor børn og eneforsørgeres muligheder for at skabe et bedre liv er i fokus. Det blev altså en lidt dyrere fornøjelse end de 6 kroner, som det kostede at stemme til den store Big-Brother finale.

Er du en af de uheldige?
Folkekirkens Nødhjælp lover, at hvis du er en af de udvidende gavmilde donere, kan du få refunderet dine 150 kroner ved at skrive til deres e-mail, kontakt@dca.dk.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 2 =

No Comments Yet.