CLICK A TAXI – HYREVOGNSREVOLUTION

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Det kan godt være du kan nummeret på dit lokale taxaselskab, men hvad så når du står i en anden by eller et helt andet land? Hvordan er det så lige du får fat i en hyrevogn, når du skal bruge den? App’en Click a taxi ved altid præcist hvor du befinder dig og med et enkelt click kan du bestille en taxa til nu eller senere. Du får også at vide hvornår du kan forvente at taxaen ankommer. Vi synes Click a taxi er lidt af en hyrevognsrevolution.

Find Click a taxi app’en til både iPhone og Android. Læs mere om Click a taxi.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − 2 =

4 Comments
 • Susanne
  januar 2, 2012

  Jeg forsøgte mig med denne “smarte” app til nytår.
  Og det var ikke med gode erfaringer.
  Jeg oplevede – at da jeg “bare for en sikkerheds skyld” ville have min bestilling bekræftet og ringede til 4*35, som havde fået turen ifølge min app, kendte hende i telefonen slet ikke bestillingsmetoden….
  Efter 3 timer, og så kom der er ny besked, at taxa selskabet ikke kunne opfylde mine ønsker pga travlhed.
  Her var vi tager hjemmefra uden bil, idet vi jo havde bestilt en taxa ???
  Så den app tør jeg ikke benytte en anden gang.
  Hilsen Susanne

 • Steffen Gregersen
  januar 6, 2012

  Det var da godt nok en fed app :) Kanon fedt koncept.

  Til Susanne:
  Nu har jeg ikke selv prøvet app’en, har kun lige hentet den. Men lige præcis nytårsaften er jo også taxaernes travleste aften på hele året. Så måske lidt svært at bedømme ud fra den dag.
  Men ja, der skal jo nok lige justeres lidt hist og pist. Hehe…

 • Nikolaj Køster
  januar 9, 2012

  Hej Susanne. Som Steffen rigtig nok siger var dette årets mest travle taxi-aften og det betød at flere brugere oplevede at:

  A) Der aldrig kom en taxi og
  B) De ikke fik korrekt besked om ankomsttid / forsinkelser.

  Selvom størstedelen af vores bruger fik en taxi, beklager vi meget rodet og vi lancerer en opdatering til app’en (Februar). App’en vil da i realtid hele tiden fortæller dig status på din taxi OG informere dig, hvis det af en eller anden årsag skulle være umuligt at få sendt vogn. Hvis du ellers har spørgsmål eller feedback så skriv endelig til feedback@clickataxi.com og så håber vi du vil give den et forsøg igen.

 • Majbritt Mondberg
  januar 10, 2012

  Til Susanne, jeg mener bestemt at Taxi 4×35 bruger en anden APP end CLICK A TAXI, så du har sikkert kontaktet det forkerte Taxiselskab.
  Men JA der var lidt problemer Nytårsaften/nat! Ud over det fungerer APPèn rigtig godt, den er kåret til den bedste APP til Taxa.