Couchlet forvandler din sofa til en USB-oplader

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Sofaen eller sengen er typisk steder, hvor ens smartphone eller tablet altid løber tør for strøm. Ikke længere.

couchlet 1 ny

Sidder I også med et helt arsenal af elektroniske gadgets i sofaen eller sengen, der alle skal lades op eller sende data til hinanden via USB?

Hvis ja, må jeres sofa ligne en spaghettiskål eller en slangefarm med alle de kabler – altså medmindre I har investeret i det nye små-geniale Couchlet-system.

couchlet 7 ny

Couchlet består af et antal fleksible USB-stik og kabler, som let kan placeres mellem sofapuderne.

Her sidder de helt diskret – inden for bekvem rækkevidde, når mobiltelefonen, tabletten eller en anden dims skal oplades via USB-label.

Samme trick kan bruges i en seng, hvor Couchlet placeres på siden og under madrassen.

couchlet 3

Systemet omfatter en foldbar ”bjælke”, der anbringes f.eks. på bagsiden af sofaen. Her sætter man det ønskede antal USB-stik i og skubber dem ud under ryglænet.

Couchlet kører med samme lave spænding som en smartphones normale laderkabel, så der er ingen fare for forbrændinger, når systemet ligger under pres i sofaen.

Hvis man forudbestiller nu, koster Couchlet kun 24 USD – ca. 165 kroner – for holder og to USB-stik. Det lyder absolut rimeligt og praktisk….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × one =

No Comments Yet.