Cowboystøvler og tech i Texas- Elektronista til SXSW

1 Min læsning

Austin i Texas lægger hvert år by til en festival, som favner både teknologi, musik og film. Elektronista har taget cowboystøvlerne på og er flyttet ind hos danske Soulaima Gourani, som netop er flyttet til Austin.  Christiane taler om fremtidens tøjbutik med CEO’en Uri Minkoff fra succesbrandet Rebecca Minkoff og om kunstig intelligens med Microsoft. Husk du kan abonnere på podcasten på din telefon.

South by South West (SXSW) er en amerikansk festival, som på én gang samler interactive, music og film. Byen Austin er på den anden ende og kan bedst sammenlignes med Roskilde Festivalen. Der er keynotes og paneldebatter i hele byen. Alle barer og caféer spiller livemusik, og alle sale viser premierefilm. Det er rock’n’roll at være til SXSW, ligegyldig hvilken branche, man kommer fra. Og det er også gået op for danskere i både medie-, tele- og reklamebranchen. Jeg var faktisk lidt i tvivl om, hvem der mon var tilbage på f.eks. DR og TV2, så mange kendte ansigter stødte jeg konstant ind i.

Obama var i byen til en interaktiv snak
Obama var i byen til en interaktiv snak

Skulle jeg sætte en finger på noget ved SXSW, er det, at programmet er fuldstændig uoverskueligt. Der er SÅ meget at lave, at man konstant befinder sig i en tilstand af FOMO (fear of missing out). I det ene rum er Obama, i de andre er nogle af verdens førende på kunstig intelligens, droner, IOT, sociale medier, selvkørende biler, branding, ehandel, apps, robotter osv.

Christiane laver walk and talk med CEO Uri Minkoff
Christiane laver walk and talk med CEO Uri Minkoff
Også midt om natten i 6th street dækker Elektronista SXSW
Også midt om natten dækker Elektronista SXSW. Nu med en del flaskeøl i blodet
SXSW trækker danskere til fra både medie, reklame og telebranchen
SXSW trækker danskere til fra både medie-, reklame- og telebranchen, og der er altid masser af lækre tacos

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × two =

No Comments Yet.