DE 10 BEDSTE APPS TIL JULEN

3 Min læsning

Af Janni Kirstine Skou

App-solute christmas!

I december skal vi riiigtig hygge os, mens vi stresser rundt efter de perfekte gaver, den lækreste mad og ivrigt følger med i, om julen nu bliver lige så hvid, som da vi var børn. Vi har fundet 10 apps, der kan hjælpe dig gennem den fortravlede bjældetid, så julestressen kan vige for julehyggen.

1. Julekalender. Vi starter listen med en app, der kan få dig i julestemning og samtidig måske lære dig en ting eller to om julesproget. Hver dag kan du åbne lågen og læse om dagens ord, så julestemningen lige så stille kan liste indenfor. Den er gratis til både Android og iPhone/iPad.

2. eTilbudsavis. Det kan være en sand jungle at finde rundt i gavelandskabet, så hvorfor ikke lade eTilbudsavis agere kompas og hjælpe dig på rette vej. Denne simple app har samlet en masse reklamer ét sted, som du nemt og overskueligt kan tilgå. App’en, der ikke giver tilsværtede fingre som reklamer af dødt papir, er gratis til Android og iPhone/iPad.

3. Arla Karolines Køkken. Dette er app’en til dig, der måske for første gang skal svinge piskeriset og jonglere med alle julelækkerierne juleaften. Men frygt ej, for med den her app kan du snildt finde opskrifter på fx flæskesteg eller and, som du ved et enkelt touch tilføjer til din indkøbsliste. Fås gratis til både Android og iPhone/iPad her.

4. The beer expert. Hvad er julefrokosten uden øl? Hvis du er øl-enthusiast og husker, at julen jo handler om næstekærlighed, så hent app’en her. Du kan slå de forskellige ølmærker op, læse beskrivelse af dem og se, hvad andre mener om bryggen, inden den finder vej til ganen. Så er julefrokosten forhåbentlig sikret gode drikkevarer. App’en koster 15,62 kr. til Android.

5. Autohjælp. Skulle vi for tredje år i træk få en psyko-vinter, så er dette app’en der sikrer, at du ikke fejrer jul i en snedrive med den anden bilist, der også blev overrumplet af de isglatte veje. Med app’en kan du bl.a. dokumentere skader og finde nummer på den nærmeste skadestue. Den er gratis til Android og iPhone/iPad.

6. Bus og tog. App’en til dig, der altid farer vild på rejsen hjem til bedsteforældrene eller bare ikke har helt styr på den offentlige transportjungle. App’en serverer bl.a. information om bus og tog i nærheden og har en række praktiske funktioner. Den er gratis til Android og findes til iPhone.

7. Hypnose. Det er vigtigt at kunne falde til ro midt i juleræset. Ja, det lyder måske lidt langhåret, men her er faktisk en app, der tilbyder et afslapningsprogram, der i al fald virkede på undertegnede. App’en er gratis til Android og iPhone/iPad, og du kan tilkøbe flere hypnoser in-app. Er du lidt tvivlsom, så kan du alternativt tjekke vores anmeldelse af en meditations-app ud.

8. OpenHours. Er du i sidste øjeblik med gaveindkøb og i tvivl om, om nu også butikken du skal i, har åbent? Så hent fluks OpenHours, der giver et overblik over hvornår de enkelte forretninger nær dig har åbent. Rigtig godt til alle os, der okser ned til en lukket butik og må ud i kreative lav-selv-gaver. App’en er gratis til Android og koster 12 kr. til iPhone/iPad.

9. Mobilporto. Hvis du ikke nåede på posthuset inden lukketid, så er her en mulighed for stadig at få julekortene af sted til hele familien. Mobilportoen koster det samme som ellers og du behøver ikke slikke bagpå – se, det er jo rart. App’en er gratis til Android og iPhone.

10. Nu’ det jul. Når juleaften oprunder og I endnu en gang skal valse omkring det pyntede træ, men ikke kan finde de gamle sanghæfter, så ha’ din iPhone eller iPad klar. Her er app’en til de sangglade, der kan finde 50 udvalgte julesange. Den koster seks kr. i App Store.

Det var vores liste med 10 rigtig handy juleapps. Husk, at vi til Android også har anmeldt to andre juleapps – og ellers vil vi rigtig gerne høre fra dig. Hvilke apps er uundværlige for dig i juletiden?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + sixteen =

No Comments Yet.