De her 2 bøger skal du læse i din ferie

2 Min læsning

Af @ChristianeVejlø

I mine ferier leder jeg altid efter bøger som kombinerer det underholdende med det nørdede. Der findes heldigvis en del, og her har jeg valgt to af dem jeg har været mest underholdt af på det seneste. Jeg foretrækker selv at læse på engelsk og køber mine bøger på Amazon og læser dem i min Kindle app. Men begge de anbefalede bøger findes også i hardcover og på dansk.

ready-player-one-ernest-clineReady Player One

Den helt vidunderlige Ready Player One af Ernest Cline er et must-read, hvis man er barn af 80erne og nogensinde har spillet arcade spil (også hvis man ikke er eller har). Det er en slags eventyr roman med fantastiske underdog helte, 80er kulturreferencer og action. Det er virtual reality, møder verdens onde hersker og kiksede men vidunderlige hovedpersoner. Læs den!

 

Hr. Penumbras døgnåbne bogbutik9788799651238

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at man kunne lave en bog som kombinerede klassisk litteratur, mystiske ældgamle koder og en hemmelig undergrundsloge med computere, programmering, IT millardærer og Google. Ja ikke mindre end Google spiller en væsentlig rolle i den her eventyr/tech bog som udspiller sig i både San Francisco og New York. Vanvittigt fængende og underholdende.

Lige til en dag i sommerhuset eller i flyveren. Som ekstra fact kan jeg oplyse, at grafiker Malene Hald har lavet det danske cover til Mr. Penumbras 24-hour bookstore. Malene er også noget af en ekspert på gif’er, og det har jeg faktisk snakket med hende om i den her Elektronista podcast #121  jeg bestemt vil anbefale.

God læse- og lyttelyst

– Christiane

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + twenty =

No Comments Yet.