DE SMÅ SYNGER- NU OGSÅ MED IPAD

2 Min læsning

Af Serina Klejstrup Hedegaard

Det er fantastisk at synge med små børn – næsten intet beroliger tropperne så hurtigt (bortset fra sut og bamse selvfølgelig). Elektronista har sunget børnesange på iPad’en.

Desværre sker det ofte at teksten ender med “hmmm hmmm hmmm”, eller bliver lidt hjemmelavet, når man endelig får startet på de gamle klassikere.

Heldigvis er det nu muligt at få hjælp fra den nye App “De små synger” der indeholder et mindre uddrag af tekster og musik fra den kendte og klassiske sangbog af samme navn.

App’en kan både bruges på din iPhone, iPad, eller iPod-touch, så du har den lige ved hånden når de små efterspørger fællessang. Er dit sangtalent lidt rustent, eller dit fokus andetsteds, kan du heldigvis lade de professionelle tage over. App’en synger selv! De fine illustrationer fra bogen følger med og vokalen lyder smuk.

Det hele fungerer faktisk så fint, at man ærgrer sig lidt over at der ikke følger flere sange med i købet – man kan håbe at de løbende vil opdatere App’en med mere “fyld”, så de små fingre ikke løber så hurtigt tør for de fine billeder og sange.

Prisniveauet på 30,- er lidt højt sat i forhold til de andre børne App’s. “De små synger” er dog en klassiker og også en oplagt App, hvis man f.eks. vil vende bedsteforældrene til at benytte en tablet. De små viser hurtigt bedstemor og bedstefar hvordan man bladrer på en tablet og sangene kender den ældre generation jo i forvejen.

Du kan købe ”De små synger” App her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + nine =

1 Comment
  • Steffen
    oktober 24, 2011

    Ja, det er da lidt en pebret pris i forhold til så mange andre apps.

    Men da kanon at de har lavet denne App. De Små Synger er jo en klassiker og bogen bør alle jo have i reolen derhjemme.
    Snart bør alle også have den som App :-)