DEL DINE BILLEDER GLOBALT – HELT TILFÆLDIGT

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Rando er en eksperimentel billedudvikslingsapp. Det er vist rimelig oplagt, at skaberne af app’en næsten har kaldt den for Random – altså tilfældig – da det netop er det app’en handler om: Tilfældig udveksling af billeder.

Rando

Rando er ikke rigtig et socialt netværk ligesom vi kender det fra Instagram, der også har billeder som omdrejningspunkt. For at få vist et billede skal du nemlig selv sende et billede, man skal altså give lidt for at få lidt.

Når man får et billede retur får man ikke at vide, hvem afsenderen er. Det eneste man får at vide, er hvor på kloden billedet er taget. Og det er sådan set det. Skaberne vil se om vi stadig vil dele indhold fra vores liv, selvom vi ikke kan kommunikere, klikke løs på “like” eller følge bestemte brugere. Eller have kontrol over, hvem der ser vores eget indhold.

På den måde får man sin helt egen personlige samling af billeder fra alle steder i verden. Indtil videre har jeg blandt andet modtaget billeder af en babyhånd fra Sydkorea og en mand med en hat af balloner fra Arkansas i USA.

Hent Rando gratis til Android eller iPhone

Er det overhovedet noget ved at dele, når der kun er én i hele verden der får det at se og det eneste man får igen er et billede?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + fifteen =

No Comments Yet.