GO’ HVERDAG APP HJÆLPER TIL EN ALLERGIFRI HVERDAG

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

Har du helt styr på det med go’ rengøring, at tørretumbleren er god mod allergi og hvordan du bedst bevarer hudens PH-balance? Neutral har udvikling en app, der hjælper dig med at gøre hverdagen allergifri.

hushjælp1

Er det svært at få familiens store børn eller teenagere til at hjælpe med rengøringen og tøjvask? Med Neutrals Go’ hverdags app på mobilen, kan du lave en familieplanner med opgave- og belønningssystem, og på den måde udfordre familiens medlemmer til en dyst i Go’ dagligdags rutine.

splashvenstre_menu_familie_planner

Under opgave-og belønningssystemer oprettes hvert familiemedlem med hver deres hverdagspligter og et passende antal mulige optjente point pr. udført opgave – og dysten kan begynde! Udover Familieplanneren rummer app’en en lang række allergivenlige tips opdelt efter sæson eller hverdag, med alt fra opvaskens ABC, hudpleje og forebyggelse af allergi året rundt.

logo

Go’ hverdag kan gratis downloades via iPhones AppStore eller Androids GooglePlay. Du kan læse mere om Neutrals Go’ hverdag app her

Hvilke digital tips bruger du og din familie for at holde allergierne i skak? 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × three =

No Comments Yet.