Den digitale bedemand- Det sidste farvel til Facebook, Instagram og emails

1 Min læsning

Hvad sker der med dit digitale liv, når du går bort? Har du placeret dine kodeord i dit testamente, så efterladte kan lukke din facebook profil? Har du gjort dig tanker om, hvad der skal ske med din emailkonto? Hvad med dine Instagram billeder? Skal de blive liggende på nettet, når du ligger i graven?

Vi lever efterhånden vores liv ligedele online og offline. Begge dele er lige meget det levede liv, og når vi dør er vi vel også lige døde både off og online- eller hvad? En kampagne fra Den Digitale Bedemand sætter lidt spotlight på problematikken.

Lavet i samarbejde med Beon

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three + 18 =

1 Comment
 • Jørgen Koch
  oktober 14, 2019

  Enig!
  Det er desværre meget få, der får givet deres informationer videre, så der kan lukkes ned for vores digitale fingeraftryk. Vi taler jævnligt med danskere efter afdøde, som er fortvivlede over, hvorfor deres mor eller far hele tiden dukker op på Facebook, Instagram, etc.
  Vi ser flere, der har succes med at gemme en liste med kodeord i deres e-boks. Dette hjælper stadig flere arvinger, da de på denne måde bare skal have til e-boksen.
  Mange skriver ind i deres testamente, at arvingerne skal se i deres e-boks, når deres sociale profiler skal lukkes ned.