Den digitale schweizerkniv

1 Min læsning

Står du og mangler et digitalt redningsværktøj til dine digitale enheder? Så var det måske noget med en digital schweizerkniv som kan lidt af hvert.

Skærmbillede 2015-02-12 kl. 14.00.54

Man kan næsten høre ophavsmanden bag designet tænke: “Jeg tænker, at vi tager noget klassisk sejt og gør det digitalt” – og resultatet blev så den her digitale schweizerkniv, som godt kunne gå hen og blive din nye bedste ven. I hvert fald kan den oplade dine enheder lynhurtigt med Smart-Sync teknologi samtidig med at den overfører billeder, filer eller musik til din computer – og så har du altid alle stik med dig. Derudover kan du opbevare et simkort i enheden og ydermere bruge den som stander.

Den er kompatibel med iPhone 5/5C/5S samt 6 og 6 Plus, 5. generation iPods, 7. generation iPod Nano, 4. generation iPads og iPad mini og Samsung, Blackberry, LG, HTC og hvad du ellers har af enheder som anvender micro og mini-usb. Den vejl. pris er €59 som måske er lidt i den høje ende for en oplader.

Skærmbillede 2015-02-12 kl. 14.01.14

Du kan også få en model som passer til de ældre generationer, og den er lidt billigere med en vejl. pris.på €46. og sidst men ikke mindst kan ejere af en Galaxy Tab få en udgave som er tilpasset specielt hertil.

Skærmbillede 2015-02-12 kl. 14.00.21

Er du ikke den outdorsy type som ejer en traditionel schweizerkniv, så kan du da i det mindste blive den sejeste nørd på kontoret med en digital version.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 10 =

No Comments Yet.