DEN NYE MAC MINI DIREKTE FRA NEW YORK

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Elektronista slendrede ned af 5th Avenue i New York, sprang skobutikkerne over og shoppede igennem i den legendarisk Apple butik istedet. Vi kom blandt andet ud med den spritnye Mac mini.

Den kan du godt være bekendt i stuen

Mac mini’en er en computer, men ikke i traditionel forstand. Der medfølger hverken tastatur eller skærm, så det skal du selv sørge for. Til gengæld er Mac Mini’en blevet en meget populær partner i stuen. En fiks boks som kan sættes til fladskærmen og ændre dit tvforbrug for altid. Det er samtidig den pæneste digitale boks, jeg nogensinde har set (og jeg har set et par ugly mofos). Lækkert aluminium, glat design, og så er den som navnet siger ganske mini. Under 20 cm på hver led og under 4 cm i højden.

Alt ligger som det skal, når Apple pakker grej

Mac mini kommer med det nyeste Mac styresystem OS X Lion, og der medfølger hittjenester som videoredigeringsprogrammet iMovie, fotoboksen Photobooth, iPhoto til at holde styr på billederne, Garageband til din indre musikproducer, App store, kalender, mailprogram og Time Machine, som er en super smart backup tjeneste som du f.eks. kan bruge til at backe din laptop op med.

Elektronista går lige nu og samler alt det rigtige grej sammen til at bygge Den Ultimative TV-stue, og den nyindkøbte Mac mini får en central placering. Følg med de næste par uger, hvor projektet går igang.

Mac Mini kan købes på Apple.com til priser fra 4599 kr.

Har du en Mac mini? Hvordan bruger du den?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × one =

2 Comments
 • Steen
  juli 31, 2011

  Det ser rigtigt godt ud, men jeg ser frem til at finde ud af, hvad jeg egentligt kan bruge den til via fladskærmen.
  Er det en erstatning fro en harddiskoptager, kan den håndtere det nuværende/kommende TV-signal etc?

 • john
  august 17, 2011

  Taget ud af kassen som den kommer er der ikke en hel masse at bruge den til andet en som computer,
  med med lidt software som PLEX, XBMC, Boxee og lignende begyder den at ligne noget.
  Men det kræver lidt opsætning at få billede formattet fra HDMI til at passe på et TV.
  Antenne signaler, Tjah hvem bruger dem mere??, men ellers er du nødt til at købe en tv-tuner feks fra Elgato, så kan du bruge den som harddisk optager men??, er det ikke kun noget gamle mennesker gør…