DESIGNERRADIOER BEHØVER IKKE KOSTE KASSEN

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Indrømmet! Jeg er stadig en sucker for god gammeldags radio. Hverdagsmorgener med god musik, lørdagsmorgener med Mads og Monopolet, søndage med jazz. Jeg er blevet endnu mere glad for at høre radio siden jeg har fået en DAB radio som aldrig skratter! Jeg er også glad for podcasts, men der er nu noget rart over bare at tænde radio og have lidt hyggeligt lydtapet.

En radio må gerne se lidt lækker ud uden at koste en formue. Vi har tidligere skrevet om Pure DAB radioer i retrodesign. Men er du ude efter rene linjer, lækkert display og sort stil uden at bruge en formue, (med andre ord B&O look til de nærige), så kan du tage et kik på hvad danske IRC har at byde på. De har gjort det til deres mission at lave flot design for enhver pengepung. Den her model IKR 1224WTIPm (vi lover den er nemmere at betjene end navnet er at udtale!) har f.eks. en smart lille dock til din iPhone. Når du ikke bruger docken, kan den skubbes ind igen. Prisen bliver 1699 kr. og radioen kan købes i FONA.

Nye radioer er blevet lidt af en videnskab. Men når du radioshopper skal du grundlæggende ikke bekymrer dig om så meget andet end om radioen kan:

  • sende DAB kanaler
  • gå på nettet og finde en masse flere kanaler fra hele verden
  • hoppe på det gammeldags FM bånd
  • se lækker ud

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 4 =

No Comments Yet.