DET VAR IKKE DET JEG MENTE MOR!

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg ved ikke hvorfor jeg synes det er noget af det sjoveste i verden. Men det er det! Når man skriver en sms og telefonens autokorrektur ændrer et ord i teksten til et andet man absolut ikke havde tænkt sig at bruge. Jeg har prøvet det nogle gange selv. Men ikke de helt sjove fejl. Dem finder man til gengæld på Damnyouautocorrect.com hvor de virkelig slemme og tåkrummende fejlbeskeder er samlet.

Jeg går især i latterkramper, når sms’en foregår mellem forældre og deres børn- måske fordi fejlen tit lander i en tabuzonen, hvor de uskyldige ofre overhovedet ikke har lyst til at befinde sig sammen. Det er tåkrummende på den helt urimelige sjove måde.

Har du oplevet sjove danske autokorrekturfejl? Så skriv dem i kommentarfeltet, så vi andre kan grine med.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 3 =

4 Comments
 • Klingenberg
  januar 25, 2011

  Svært underholdende – jeg har i øvrigt en vedvarende rettelse på min iPhone. Og ændres til íg – nogen ide om, hvordan man ændrer den slags?

  I øvrigt fandt jeg først featuren “mellemrum-mellemrum” for nylig – trykker du to gange space, resulterer det i et punktum. I hvert fald på iPhone.

 • anderslorentsen
  januar 25, 2011

  Her er en sjov autokorrektur jeg fik i går. Og jeg som troede Apple var så sippet med det frække :-)

  http://anderslorentsenbilleder.posterous.com/hoho-min-min-iphone-ordbog-tror-vist-at-det-e

  TIL KLINGENBERG:

  Du kan nulstille ordbogen: Indstillinger_generelt_Nulstil_Nulstil tastaturordbog

 • christiane
  januar 25, 2011

  Vennen blev til fjende
  Jeg skulle sende et telefonnummer på en veninde, der hedder Emilie. Det kom dog aldrig frem til modtageren, som derefter skrev tilbage “Jeg fik aldrig enemies nummeynr”. En kombination af autokorrektur OG slåfejl tror jeg :-)

 • Lineghisler
  januar 28, 2011

  Går personligt under dæknavnet Knud aka knus. Tænker vi er mange?