MINIKAMERA KAN SE AT FOLK BLINKER

1 Min læsning

Det har samme ydeevne som et almindeligt kamera, men Samsungs nye ST30 kamera har været på alvorlig slankekur. Selv med en form, som minder om et kreditkort skulle det slanke kamera tage gode billede på den nemme måde. Sådan som vi kan lide det til festen eller på den lille ferie. Kameraet vil derfor være ideelt som det ekstra mere transportable kamera, når du ikke orker slæbe det store spejlreflekskamera med. (Stadig bedre end din mobil).

En smart feature ved Samsungs ST30 er, at kameraet har ansigtsgenkendelse og automatisk tager et ekstra billede, hvis dem du fotograferer blinker mens du knipser.

Kameraet fåes  farverne sølv, sort, rosa, lilla og limegrøn, og du kan købe det i butikkerne til marts, hvor det vil koste 899 kr.

For de nørdede: Opløsningen er på 10,1-megapixel, der tre gange optisk zoom, 28 mm vidvinkel objektiv. Optager video i VGA. Billedstabilisering, ansigtsgenkendelse funktion for blink og smil.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + 16 =

No Comments Yet.