Digital kogekande: Sæt tevand over uden at forlade sengen

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Velkommen hjem! Skal jeg sætte vand over til te? Egentlig meget hyggeligt når elkedlen yder den service. 

Indrømmet- det er lidt en gimmick, men det er altså også lidt cool på den nørdede måde. Jeg har testet en elkoger som kan sættes til at koge via en app. Det er helt sikkert et produkt for den dovne nørd som har alt. Men det er faktisk også meget fedt. (Og så er den faktisk ret pæn med sit lidt industrielle design). Èn ting er at vi ikke længere skal slå om hvem der sætter vand over til te, når vi binge-watcher en eller anden serie på Netflix. En anden ting er at vandkogeren simpelthen ved hvornår jeg er kommet hjem og så tilbyder den selv at sætte en kande vand over.

 

77737bb9e8554027ae039ab5de4da9fa

Jeg kan faktisk også time kogeren til at sætte vand over så det er klar når jeg står op om morgenen. Den feature synes jeg giver rigtig meget mening med en kaffemaskine, men tevand tager altså ikke så lang tid, så det har jeg ikke rigtig brugt. Selvfølgelig skal kanden fyldes med vand engang imellem, men det gør jeg bare når jeg har brugt det sidste. Jeg koger alligevel så meget vand.

027f3f4c05f9625430f88dbfdd56d14eiKettle findes til 829 kr. på Coolstuff.dk 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − one =

No Comments Yet.