Du elsker dine gamle kassettebånd- Sådan redder du dem!

1 Min læsning

Måske har du en fantastisk samling kassettebånd fra dine teenageår? Nu kan du faktisk flytte alle de gode mixed tapes over til dine digitale platforme. 

kassettebånd

Vinylplader har fået sig en ordentlig hipster-revival. Og nu er kassettebåndet faktisk også ved at komme tilbage som et dyrket retro-medie i visse dele af musikundergrunden.

Men de fleste af os får nok aldrig rigtig hørt de gamle kassettebånd fra 80erne og 90erne, som vi har liggende i en kasse på loftet, fordi vi hører det meste af vores musik via vores computer eller vores smartphone.

ion tape express 2

 

Hvis du også har det sådan, er det på tide at få digitaliseret din gamle samling. Med Ion Tape Express kan du konvertere dine gamle kassettebånd til mp3-filer. Den fungerer fuldstændigt som en gammel walkman, som du sætter båndet ned i, og så konverterer den numrene til mp3-filer og sender dem over på din computer via et usb-kabel. Og så er indholdet på alle dine gamle kassettebånd reddet og klar til at blive hørt igen! Ion Tape Express kan købes for 449 kr. på coolstuff.dk.
Det er da smart! Eller vil du faktisk hellere beholde dine kassettebånd?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − 9 =

No Comments Yet.