Dyrk dine egne grøntsager indendørs

2 Min læsning

Hjemmedyrkede grøntsager og krydderurter for os uden grønne fingre (eller have). Geniale plantekasser med indbygget vand og lys giver frøene en chance for at vokse også hos plante-udfordrede.

Vil du have 100 % friske grøntsager? Har basilikum aldrig holdt mere end 2 dage i dit hjem? Har du ikke særligt grønne fingre, så er der her en chance for alligevel at dyrke dine egne grøntsager og krydderurter. Ingen sprøjtegift, ekstra gødning eller lang transport, hvor grøntsagerne når at blive kedelige.

Click and Grow har flere størrelser plantekasser, med plads til en eller flere planter, og så har de en særlig metode til at sikre et godt resultat bedst muligt. Det handler om den jord, som frøene kommer i.

Sådan foregår det:

Der er noget zen over at se et frø spire og vokse. Og så til sidst få lov til selv at plukke og spise.

Efter sigende indeholder grøntsagerne flere antioxidanter end de grøntsager, du kan købe i supermarkedet. Hvis det er rigtigt, så er det da ekstra fortryllende med hjemmedyrket grønt.

En Click and Grow-kasse består af:

  • en eller flere potter
  • et specielt udviklet materiale i stedet for almindelig jord – med eller uden frø i efter eget valg
  • vandbeholder
  • lyskilde
  • en plastikboble til at lave drivhuseffekt mens frøet vokser
  • en app med tips til dyrkning og påmindelser om at fylde vand på

De har et udvalg af frø til grøntsager, urter og blomster, men selvfølgelig ikke alt i hele verden. Har du mod på det, så kan du købe deres jord uden frø og selv vælge hvilke frø du vil putte i.

Vokser planterne sig for store, så kan de flyttes til en almindelig urtepotte med almindeligt pottemuld. Så skal du bare selv huske at vande dem…

Se mere på Click and Grow
Og på Kickstarter for deres nyeste plantekasse

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen − 2 =

No Comments Yet.