Medicin lige til døren med e-apotek

2 Min læsning

Af Anna Wedfall 

Har du nogensinde prøvet at sidde på fjerde sal med en brækket fod eller andet, der gjorde dig til fange i eget hjem? Det er ikke sjovt, især ikke når man er ved at løbe tør for smertestillende eller andre nødvendigheder. Heldigvis behøver du ikke bare bide smerten i dig og håbe på at det går. Med lidt forudtænkning og e-apotek kan du fylde medicin lageret før det tømmes, helt uden at forlade sengen. 

Inde på apoteket.dk kan man ikke blot få information om medicin og sygdomme. Der findes også temaindlæg om aktuelle emner, sundhedsydelser og andet. Men det bedste ved apoteket.dk er nok deres e-apotek.

E-apotek giver dig mulighed for at bestille medicin hjemmefra og få det leveret hjem eller lagt klar til afhentning på apoteket. Ikke alene har e-apotek medicin, du kan også købe nogen af de andre ting du typisk finder på apoteket, såsom solcremer, graviditetstest og andet.

Du kan både købe håndfri mediciner, samt ordne dine recepter på e-apotek. Det kræver blot at du logger ind med dit nemID og laver en bruger, så kan du få klaret dine recepter inde i din egen stue. Det tager dog 1-3 arbejdsdage før du får medicinen, så bestil inden du løber tør.

Hvis du får tilskud til din medicin, skal du være klar over at tilskuddet ikke vises ved bestillingen, men at apoteket efterregner prisen på varen før det trækkes. Pengene bliver altså ikke trukket så snart du trykker godkend, så bare rolig. Du får dit tilskud. Du kan eventuelt selv gå ind og indberette dit tilskud hvis du kender din CTR-saldo.

Er du på medicin og skal ud og rejse, skal du tjekke om noget af dit medicin er underlagt særlig lovgivning såsom stærke sovepiller og noget angstdæmpende. Disse præparater indeholder stoffer, der er under streng regulering og du skal derfor sørge for at bestille et pillepas til dem. Dette gøres også på e-apoteket. Pillepasset skal fornyes hver gang du skal ud og rejse og bør opbevares med medicinen.

Desværre er det ikke alle apoteker, der er tilknyttet e-handlen på apoteket.dk. Der er jo stadig et rigtig apotek i den anden ende af bestillingerne. Ud fra dit postnummer eller bynavn kan du finde det nærmeste e-apotek. Det kan godt være et andet et end dit lokale. Du kan ændre e-apotek til hver en tid, så du altid kan få et nær dig. Du kan også se åbningstiderne for de forskellige apoteker der.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − nine =

No Comments Yet.