ELEKTRONISTA EVENT MED GADGETS OG THE STORM

2 Min læsning

Elektronista var denne uge med til at hoste et trendarrangement sammen med headset producenten Jabra. Teamet var god lyd og digitale trends, og vi inviterede selvfølgelig vores yndlingslydnørd Pernille Rosendahl. Eventen blev booket ud på få dage og der var 50+ kvinder på venteliste. Vi kunne med andre ord slet ikke få armene ned. Se billederne fra eventen herunder. (Næsten) som at være der selv!

De sidste forberedelser inden vi åbner dørene
Christiane og Pernille

Der blev tid til lidt hygge inden eventen gik igang og Christiane og Pernille brugte blandt andet tiden på at udveksle apps.

Cocktails for the ladies...

Eventen foregik på det lækre Custom House ved havnen i København. Der var velkomstcocktails og snacks før vi startede. Og vin og lækre canapéer efter de 3 oplæg.

Christiane Vejlø taler om digitale trends

Christiane Vejlø lagde ud med en gennemgang af Elektronista undersøgelsen om kvindernes mobilvaner. Undersøgelsen er udkommet som smart og overskuelig infografik. Du kan du se Kvinder på farten undersøgelsen her. Der blev også tid til et hurtigt indblik i 3 store digitale trends. At vi i højere grad vil customize vores gadgets, at vi ønsker bærbar og trådløs lyd som den næste opgradering til smartphonen og at vi vil måle alt fra kalorier til blodtryk og lykke med forskellige apps og gadgets.

Pernille Rosendahl fortalte inspirerende om sit forhold til lyd og om at finde sin indre nørd. Under en lille stilhedsøvelse med lukkede øjne blev vi overrasket med en vidunderlige lille minikoncert med The Storm.

Kvinderne tester den gode lyd

Efter en international teknologikarrierehistorie fra Suzaan Sauerman fra Jabra blev der skænket vin i glassene og så var der ellers kø for at teste de forskellige lydgadgets vi havde stillet op. Der blev hygget og netværket og til sidst kunne alle gå hjem med en lækker goodiebag med både højtalere og headsets- og lidt bløde cremer fra Clarins.

Tak til Jabra, Pernille og hele teamet bag eventen!

Dagen efter eventen var Christiane Vejlø i Go Morgen Danmark for at fremlægge resultaterne fra Kvinder på farten undersøgelsen. Du kan se det her. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 3 =

1 Comment
  • Dmitrii
    december 12, 2012

    Hi,
    I published a popular science magazine about health in Russian. Please give permission to publish your infographic about mobile phone with Russian translation.
    Sincerely chief editor Dmitry Tikhonov