Elektronista Mag Style Edition- Nu også til Android!

1 Min læsning

I har talt og vi har lyttet. Selvfølgelig skal der også være et Elektronista Mag til jer med Android. Det har været meningen fra starten! Nu er den her og det er ikke hvilken som helst udgave. Elektronista Mag 1.3 kommer som en helt særlig Style Edition. Der er fokus på tech & fashion, wearable trenden og gadgets med stil. Samtidig er det den udgave, hvor jeg har muligheden for at præsentere Knomo Elektronista Clutch tasken. En designer-gadgettaske jeg har knoklet på i flere år. Se hvorfor den kan noget ingen anden taske på verdensmarkedet kan lige nu! Læs også guiden til smart watches, science der møder fashion, digitale tips til vinterrejsen, twitologi med de sjoveste tweets fra efteråret og deltag i konkurrencen om BÅDE en Knomo Elektronista Clutch OG en flot Samsung Galaxy Alpha smartphone! Sidst men ikke mindst- magasinet indeholder en 28 siders fantastisk gadgetgave guide, så der er inspiration til både til din egen og dine yndlingsnørders ønskeliste. Og JA magasinet er til både kvinder og mænd!

Rigtig god fornøjelse med Elektronista Mag 1.3 som selvfølgelig er gratis til både Apples iPad og Android (også Android telefoner!)

Bedste hilsner

Christiane Vejlø


Elektronista1.3_cover

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + nine =

No Comments Yet.