ELEKTRONISTA MED HP I SCHWEIZ

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Elektronista har været et smut i Schweiz, og der var både glühwein, ninjaer, en fransk DJ og en masse grej fra HP.  Og så selvfølgelig sne.

Jeg havde sagt ja til en produkttur med HP til Schweiz. Aftenen før min rejse ville jeg printe mit boardingpass  ud på min printer, men indså til min rædsel, at den var løbet tør for blæk. Jeg løb først op og ned i opgangen for at låne en printer hos mine naboer. Intet held. Ej heller hos andre i gården eller venner i lokalkvarteret. Alle havde fravalgt printer. ”Jeg printer aldrig eller kun på jobbet” var forklaringen. Og her var jeg på vej på produkttur med printerikonet HP. Ikke så godt et udgangspunkt for printerens fremtid tænkte jeg. Men print er et kerneområde for HP, og de tror meget på den papirmæssige repræsentation af det vi foretager os online. Billeder fra mobilen sendes til print. Grafisk arbejde fra computeren sendes til print. De udvikler endda software som skulle gøre grafisk arbejde så nemt at alle kan lave noget lækkert- til print. Men de laver faktisk også nogle rigtig gode laptops og præsenterede i denne omgang også et samarbejde med Spotify konkurrenten Rara.com

Jeg kom på flyet til Geneve OG på bussen som med fire timers kørsel bragte mig og en lille håndfuld andre udvalgte europæiske livsstilsbloggere til den smukke, lille snedækkede bjerglandsby Saas Fe, hvor HP havde booket et hotel og proppet det med laptops, printere og andet udstyr til fri afbenyttelse. Her følger en lille billedserie med oplevelserne fra turen. (tjek også videoen hvor jeg i en 3D film giver bøllebank til ninja overfaldsmand).

4 timeri bus op mod bjergene
Analog notesbog? Så har I ikke set mig skrive! Evernote tak!
Tjekker lyd og skærm ud
3D printer igang med kuglepen
Den færdigprintede kuglepen
Musik streamingtjenesten Rara.com

 

Red back light- yummy!
En fest i mit øre. Med Beats by Dr. Dre

 

DJ lektion fra Mr. Complex
Stor touch skærm til f.eks. køkkenet
All stars schweizer oste
Elektronista i ninjakamp til 3Dfilm

 

Hvid Envy printer
Afterskiing? Nå nej- after product testing!
Klassisk fondue - lidt 70er agtigt men helt ok i alperne

 

Ret syret arkitektur i Saas Fee
Så bare lidt ærgeligt der ikke blev tid til snowboarding

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × four =

No Comments Yet.