PER MIKAEL JENSEN GÆSTER ELEKTRONISTA PÅ RADIO24SYV

1 Min læsning

Han er den højest rangerende dansker i den internationale medieverden og chef for verdens største avis.Medietopboss Per Mikael Jensen taler digitale trends, gadgets og kuffertdesign i denne udgave af Elektronista på Radio24syv.

Hvilke gadgets har Per Mikael altid i håndbagagen? Hvordan kan man drive gratis avis, når andre aviser sætter priserne op? Og hvordan laver man en times program med en travl mand, der er kendt for at blive rastløs efter 30 minutter?

Per Mikael Jensen har en lang og tung baggrund i journalistik. Han blev for alvor et kendt ansigt, da han overtog ledelsen for TV2 og indenfor kort tid- nogen mener endda alt for kort tid- søsatte projekter som TV2News, TV2Radio, et rejsesite og åbne kontorlandskaber på Kvægtorvet.

Lyt til programmet kl. 17.05 den 15. januar på kanelen, på Radio24syv hjemmesiden eller endnu bedre- hent Elektronista podcasten på iTunes. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − 6 =

No Comments Yet.