Forfatter til Usynlige kvinder: Blinde vinkler dræber (podcast)

1 Min læsning

I vores del af verden har kvinder og mænd oftest juridisk lige muligheder. Der er heller ingen regel mod, at kvinder bliver håndværkere, forskere eller direktører. Alligevel mener forfatter til bogen Usynlige Kvinder Caroline Perez Criado ikke at lige muligheder er det samme som lige stilling. For kvinder og mænd er forskellige. Og når kvinder skal søge jobs, på toilettet, tage medicin, genkendes af en algoritme eller køre bil, så er de ofte dårligere stillet end mænd.

Bogen Usynlige Kvinder indeholder utallige cases og eksempler samt tal fra forskningen. Christiane Vejlø har mødt en af tidens største formidlere indenfor kønsrollebias.

I dette afsnit af Elektronista podcasten forklarer Caroline hvorfor blinde vinkler og manglende data nogle gange endda dræber kvinder.

I anledningen af det åbne Elektronista arrangement Blinde Vinkler 15. november 2022 har Caroline også et par tips til den danske mediebranche. (Husk tilmelding info@elektronista.dk)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − five =

No Comments Yet.