ELEKTRONISTA PÅ VEJ TIL TECH MODESHOW I VEGAS

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Verdens største gadget show CES 2011 ligger lige på den anden side af nytåret, og jeg kan ikke vente! En af de mange ting jeg glæder mig helt vildt til er FashionWare modeshowet, som præsenterer en hel række af modeller iklædt tøj fusioneret med teknologi.

Aftenens vært er designer Diana Eng og om eventen siger hun: “FashionWare ser på hvordan designere bruger teknologi ikke kun til at opfinde en ny æstetik, men til at ændre den måde, vi interagere med vores tøj på”. Eng har designet en hel særlig kollektion til netop dette show.

Så hvad kan vi forvente. Rygterne siger vi vil komme til at se programmerede kjoler, transformerende stoffer, bio-responsive accesories (WTF??), og mobiltelefonkontrolleret tøj.

Jeg har tænkt mig at suge al den geek glamour til mig jeg kan. Jeg har fået plads på første række og en rolle som kommentator under showet, så mon ikke Elektronista får nogle særlige inside gadget historier fra catwalken?

Tech Fashion Show’et er fredag den 7. januar ved Fashion Show Mall, Las Vegas, Nevada. Tech modeshowet er en del af CES’s MommyTech section.

Se vidoen fra et tidligere Diana Eng show.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 16 =

No Comments Yet.