ELEKTRONISTA PODCAST #44 HAR DU NOGET AT SKJULE PÅ NETTET?

1 Min læsning

Skal vi fake os gennem internettet med falske identiteter og andre tricks som kan snyde de dataindsamlingsmekanismer og virksomheder som kan bruge vores personlige information til at markedsføre tjenester og produkter skræddersyet til netop vores personlighed? Lyt til programmet her og følg med hver lørdag på Radio24syv.

Er den omfattende indsamling af personlige data et problem som kan få konsekvenser for vores karriere, vores familie og vores sundhed? Eller er det bare en del af en ny virkelighed hvor vi skal redefinere ordet privat og glæde os over at internettet bliver mindre spredehagl og mere relevant? Elektronista podcasten handler om privatliv på nettet. Hvor ligger vores grænser? Hvad kan lovgivningen gøre? Og skal vi i virkeligheden ikke være så nervøse? Programmets gæster af forfatter af bogen Fake it- din online identitet er guld værd Pernille Tranberg, advokat Martin von Haller Grønbeck og social media rådgiver Trine Maria Kristensen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 12 =

No Comments Yet.