UGENS SPIL-APP: TAG PÅ EN SKØN SØNDAGSTUR I BUMPY ROAD

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Det hele dufter lidt af Morten Korch, gamle dage og Dirch Passer i det charmerende Bumpy Road.. Elektronista giver dig ugens spil-appbefaling. 

Tag på en anderledes søndagstur

I Bumpy Road skal der køres veteranbil med mor og far, mens de drager ud på deres rejse gennem en farverig by, der minder mest af alt om det mest idylliske sted Astrid Lindgren nogensinde kunne beskrive i hendes bøger.

Målet med spillet er, at komme længst muligt før du løber tør for benzin eller falder ned i et hul. Bilen der transporterer familien kører helt af sig selv, og din opgave er at justere deres hastighed så intet går galt.

 Sæt fut i søndagsturen med din finger

Det gøres ved at putte fingeren på skærmen, og der hvor du placerer den kommer der en forhøjning frem. Du skaber med din finger små bakker i landskabet, så du kan tvinge bilen til at køre langsommere eller meget hurtigere.

Sidstnævnte bliver ret vigtigt når der pludselig kommer huller i vejen, og der hoppes efter flest mulige point. Spillet minder en smule om det sjove Temple Run vi tidligere har skrevet om, men modsat det så er Bumpy Road knap så hektisk, og lidt mere afslappende.

Derfor er spillet ret perfekt til busturen og ikke så meget til en intens aften i sofaen. Det er et spil der passer rigtig godt ind i en travl hverdag, hvor spillets hyggelige musik næsten kan fjerne hverdagens stres.

Hvad er benzinpriserne så i Bumpy Road?

Bumpy Road findes til iPhone og iPad hvor det koster 18,- og er et sødt lille tidsfordriv til ugen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + 4 =

No Comments Yet.