ELEKTRONISTA PRÆSENTERER: FØRSTEUDGAVE AF EKSKLUSIVT DIGITALT MAGASIN

1 Min læsning

Det er med stor stolthed, at vi kan præsentere premiereudgaven af Elektronista’s nyeste medlem i familien- Elektronista Magasinet- i page turner format! Du kan nu også hente Elektronista magasinet til iPad. 

Elektronista magasinet er til dig, hvis du som os elsker gadgets, apps, digital kultur og lækkert design. Elektronista Magasinet er helt gratis og kan nydes på computeren, på din smartphone eller på en tablet i en god stol og med en kop dampende te. Hvis du bliver glad for magasinet er du meget velkommen til at dele eller like artiklen her. Hvis du vil have Elektronista trends hver uge kan du signe dig op til det ugentlige Inbox Magasin.

Du kan læse i Elektronista Magasinet ved at klikke HER og f.eks. downloade det til din iPad som pdf, eller bladre herunder og gøre det større ved at klikke på click and view.  


Nederst her på siden kan du se AD’er Kristina Blenker med en sjælden printet udgave af Elektronista og et par billeder fra forsidens fotoshoot med de seje digitale damer Malou Aamund, Pernille Rosendahl, Tine Thygesen og vores egen Christiane Vejlø.

Rigtig god fornøjelse!

AD’er Kristina Blenker med en printet version af Elektronista
Sif Meincke “skyder” Pernille Rosendahl
Fotografen Sif Meincke

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − seventeen =

11 Comments
 • Rikke Nørdum Sonne
  februar 6, 2013

  Hej Christiane

  Super fedt magasin. Dejligt at vi gadgetelskende kvinder endelig tages seriøst uden at det betyder at laptoppen skal være kvalmende lyserød.

  Lidt konstruktivt feedback:
  Magasinet er måske i design lidt for traditionelt “Magasin” (altså som et fysisk magasin). Jeg savner at kunne se produktinfo på samme side som billedet af produktet (f.eks de hvide gadgets). Irriterende at skulle blade frem og tilbage for at se producent, pris etc.
  Jeg savner links man kan klikke på til de enkelte websites, klikbare kontaktinfo etc. Et digitalt magasin burde være mere interaktivt, da man i sagens natur allerede er online når man læser det.

  Ellers er det som sagt et super fedt blad, og godt initiativ. Glæder mig til at se udviklingen fremover.

  MVH
  Rikke Nørdum Sonne
  Onlinechef, Arnold Busck

 • christiane
  februar 6, 2013

  Hej Rikke

  Tusind tak for både ros og konstruktiv feedback. Jeg har ikke så meget at tilføje end at jeg er helt enig i alt du siger. Vi har taget første skridt og vi agter hele tiden at bevæge os frem af for at levere et produkt der selvfølgelig har endnu mere af den nye verdens interaktivitet og mediemuligheder.

  Bedste hilsner
  Christiane

 • Jeppe Bech
  februar 8, 2013

  Glæder mig til at læse i magasinet.

  Det ville være superfedt hvis det også var tilgængeligt som app via Bladkiosk til iPad – det giver bare en federe brugeroplevelse at man ikke skal ind gennem en webadresse.

  • christiane
   marts 20, 2013

   det ville helt klart være ideelt. Men også meget dyrt. Og magasinet er lavet med nul budget sååå indtil videre tager vi hvad vi kan bootstrappe os frem med :-)
   Christiane

 • Pernille Bøegh
  februar 8, 2013

  Hej
  Når jeg får det via min gmail, så fungerer det slet ikke efter google holder mig indendøre i deres univers, og ikke linker ud. Der er iøvrigt meget brugeruvenligt. Det er jo ikke jeres skyld, men det virker skidt. Magasin er noget jeg vil have i papir i min hånd. På iPad vil jeg ikke læse på den måde. Der vil jeg have navigationsoversigter og muligheder for at vælge mig frem. Jeg læser også helt anderledes… Bare en tanke.
  Ellers stor elektronista-fan
  Pernille

 • Birgit Bjerregaard
  februar 9, 2013

  På min iPad kan jeg desværre slet ikke få mere end halvdelen af siderne, eller alle sider på en gang, der flimrer lidt frem og tilbage og kun kan forstørres ganske lidt.
  Ser spændende ud, det jeg kunne se.
  Hvor er linket til click and view?
  Vh Birgit

 • Bente Brandstrup
  februar 10, 2013

  Fedt blad, sneg mig til at læse det i sengen her til morgen, inden familien opdagede at jeg var vågen ;) læste det på iPad og det fungerer super. Eneste minus var undersøgelsen over kvinders Mobile liv. Fakta boksen kunne ikke læses, når den blev forstørret – tror det er et FOTO? – teksten blev uskarp, og uden forstørrelse kan jeg ikke læse teksten uden briller. Endnu et vilkår i en kvindes liv ;)
  Tak for et lækkert blad.

  • christiane
   marts 20, 2013

   Mange tak for din fine kommentar. Det lyder mærkeligt med faktaboksen. Det undersøger vi lige.

   Christiane

 • Y8 Girl
  juni 9, 2013

  No matter if some one searches for his essential thing,
  therefore he/she needs to be available that in detail, thus
  that thing is maintained over here.

 • Louise
  november 17, 2013

  Hvor ofte vil magasinet udkomme, og vil bladet have sit eget faneblad her på siden, eller vil vi blive gjort opmærksom på en ny udgivelse på e-mail?

  • christiane
   november 18, 2013

   Hej Louise
   Hvis du modtager vores Inbox Magasin vil du automatisk blive informeret. Du kan skrive dig op på forsiden af bloggen.
   Der er snart nyt på vej :-)
   Christiane