Elektronista Shop- Powerbank giver dig strøm på farten

1 Min læsning

Du kender det. Hen på eftermiddagen går telefonen i rød og du får beskederne 10% strøm tilbage, 5% strøm tilbage. Men dagen er lang endnu, og du vil gerne sende mange flere beskeder og tjekke Facebook. Det gælder om at få ladet hurtigst muligt!

Måske er du på rejse og har brugt din tablet meget i ventetiden i lufthavnen og så løber den tør for strøm inden du har brug for den på flyet. Løsning er selvfølgelig en god Powerbank, du nemt kan have med dig. Du skal på den ene side have en powerbank, som er stærk nok til at lade din telefon helt op og gerne mere end én gang. Men den må ikke blive så stor, den er uhandy.

Til Elektronista Shoppen har vi fundet en Powerbank vi mener passer perfekt til behovet hos det travle menneske og også lidt kræsne menneske. eStuff Powerbanken er på 4000 mAH, hvilket betyder en fuld ladning og mere til. Samtidig har vi fundet et diskret og cool design. Og har du iPhone kan du finde en farve der matcher. Powerbanken kommer nemlig både i Gold, Rose Gold og Space Grey.

Du finder eStuff Powerbanken i ElektronistaShop til 249 kr. 

Har du en Elektronista Clutch, så JA du kan godt have den i tasken, hvis du vil supplere den indbyggede Powerbank.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 4 =

No Comments Yet.