EN KOMMUNES DIGITALE STRATEGI

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Det sker efterhånden ret tit at Elektronista Consulting bliver booket til at holde foredrag eller lave inspirationsworkshops for kommunerne rundt om i landet. Mange kommuner ønsker at blive klogere på digitale muligheder i samspillet med borgerne, og de søger indblik i relevante digitale trends og sparring på idéer og projekter.

Skærmbillede 2013-08-21 kl. 4.30.06 PM

Forleden fik jeg tilsendt en mail fra Fredericia kommune som er kommet rigtig langt siden jeg så dem i januar i forbindelse med mit foredrag. “Forhåbentlig finder du din afsmitning på vores strategi” stod der, og jeg må sige jeg synes det er flot så seriøst og hands on de er gået til emnet. Der er blandt andet en app hvor forældre kan se når deres børn tjekker ind i SFO’en og en digital pilleudløser som sørger for at syge og ældre får piller til den rigtige tid.

Det handler rigtig meget om empowerment- altså at give borgerne mange muligheder og masser af indflydelse på eget liv.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om hvilke initiativer Fredericia Kommune er igang med og hvilke tanker de har gjort sig omkring den digitale velfærdsstrategi så hent rapporten her. Fredericia Kommune har også brugt video til at illustrere tankerne og specifikke cases.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − nine =

1 Comment