NU KAN DU BOOKMARKE YNDLINGSFILM MED NETFLIX MIN LISTE

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Der er næsten ikke noget bedre end en anbefaling af en god Netflix film eller serie? Har du også savnet et sted hvor du kan gemme alle de Netflix perler du gerne vil se senere? 

Os der har brugt amerikansk Netflix kender fænomenet Instant Cue. Et levn fra Netflix DVD forretning hvor man lavede en liste over de film op man gerne ville se og derefter fik dem tilsendt i rækkefølge.

My-List-Netflix-Danmark

Instant cue blev ikke en del af den internationale lancering af Netflix. Forklaringen jeg har fået fra bl.a. Netflix grundlægger Reed Hastings og produktmand Todd Yeling er at selvom folk godt nok lagde film i Instant Cue, så var det ikke dem de så. Som når man lige flagger en spændende dokumentar om 2. verdenskrig som man “helt sikkert” skal se en anden dag. Men idag skal man bare slappe af i hovedet og vælger så istedet en actionfilm.

Læs også: House of Cards: Når tv aldrig når fjernsynskanalen eller 5 fede og 5 ufede ting ved Netflix. Se også til Elektronista’s interview med stjernerne bag Arrested Development. 

Men som mange andre savnede jeg faktisk alligevel min Instant Cue på den danske version af Netflix. Jeg har mange ting på den, som jeg nok aldrig kommer til at se, men det er bare rart at føle man selv kan deltage i programlægningen. Netflix anbefaler film som koden mener vil passe godt til dig. Nogle gange har de ret andre gange må de længere ud på landet med deres “movies with a strong female lead”. Indholdsmængderne på Netflix er gigantiske og der kan godt være langt mellem snapsene, så en liste over håndplukkede gode ting til dage, hvor du ikke orker at lede er en meget god ting. Forestil dig også at du sidder til en fest og din ven anbefaler en fed film du bare SKAL se. Så er det rart at kunne gå direkte ind i app’en og tilføje anbefalingen til en liste. Den liste er nu introduceret i Danmark og den hedder Min Liste.

Den nye Min Liste feature følger følger profilerne. Det vil sige at listen er forskellige for person til person- selvom de bruger samme Netflix abonnement. Din Liste er ikke nødvendigvis den samme som dit barns.

Og så vil du på Min Liste kunne se et lille tag hvis der er nye afsnit i en serie eller hvis en film er ved at forlade Netflix fordi rettighederne løber ud.

Glæder du dig til at samle på Netflix film eller er Netflix anbefalingerne nok til dig?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × three =

2 Comments
  • Karsten J
    august 21, 2013

    Yes! Længe ventet.

  • Kasper
    oktober 25, 2013

    Ja, det er rigtig fedt. Jeg kan dog ikke få det til at virke med Safari.