APPBEFALING: FÅ ENDNU MERE UD AF DIT FJERNSYN

2 Min læsning

Hvad enten om du ser Netflix, Blu-Ray eller godt gammeldags almindeligt fjernsyn, så er her en app, der hjælper dig med at få det bedste billede ud af dit fjernsyn.

THX-tune-up

Du har formentlig hørt om “THX”, om det er i biografen før filmen begynder eller set det som en indstilling på dit fjernsyn. THX er en standard for optimal billede og lyd, så du får den oplevelse der er tættest på hvad instruktøren oprindeligt havde tiltænkt.

En halv time kan udrette mirakler

mzl.senvbiyi.320x480-75

THX har med deres nye app “THX Tune-Up” givet dig muligheden for, at få endnu mere ud af dit fjernsyn ved hjælp af nogle simple og letforståelige kalibrerings øvelser du laver med dit fjernsyn. Det hele tager cirka en halv time, men resultatet er det hele værd.

Først sætter du din iPad/iPhone til fjernsynet, og derfra starter du de forskellige testmønstre, og justerer indstillingerne på dit fjernsyn efter behov.

Resultatet er en bedre filmoplevelse, og et mere naturtro billede, der kan gøre underværker for stemningen i House of Cards når politikerne diskuterer landets fremtid, eller når alt eksploderer omkring ørene på Indiana Jones.

Simpelt, ligetil og det hele værd

THX Tune-Up koster 14,- og udover tests til billede og lyd, har app’en også en bunke filmtrailers, så du rigtig kan se hvor meget mere du har fået ud af dit fjernsyn.

Og så er der også en sjov lille THX Moo funktion, så dine højttalere kan sige som køer!

Det er værd at huske, at du enten skal have et Apple TV eller et kabel så du kan forbinde din iPad/iPhone til fjernsynet. En Android version af app’en er ifølge THX også på vej.

Skulle du have lyst til at grave endnu dybere ned i kalibrering af dit fjernsyn, kan du bruge Disneys udmærkede Blu-Ray – “World of Wonder”.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × three =

4 Comments
 • Rasmus
  august 21, 2013

  Er jeg den eneste der ikke kan finde den i den danske AppStore? Eller er det en app anbefaling, som kræver adgang til US AppStore adgang?

 • Mikkel Winther
  august 21, 2013

  Hej Rasmus,

  Det skulle meget gerne virke. Jeg får ihvertfald adgang – https://itunes.apple.com/dk/app/thx-tune-up/id592624594?l=en&mt=8

  Meld lige retur om det virker for dig!

  • Finn Jørgensen
   august 21, 2013

   Jeg kan heller ikke hente den app. Emnet er ikke tilgængeligt

 • Thomas
  august 23, 2013

  Jeg kan heller ikke finde THX i app store. Og Mikkels link er ikke tilgængeligt i DK store :-(