FASHION KAMERA TIL SELFIE-FOLKET

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Et kamera lavet helt specifikt til dig der både er til sociale medier, selfies, fotofiltre og masser af party. 

theQ er et nemt digitalt kamera designet specifikt til (unge menneskers) sociale fotoliv på internettet. Billeder kan sendes direkte til Twitter, Facebook eller Instagram.

theQlight-cameraDer bliver på verdens plan delt og uploadet over 500 mio fotos hver eneste dag på internettet. De fleste er taget med en mobiltelefon der i de bedste tilfælde har et halvgodt kamera. Så idéen med et bedre dog stadig nemt digital kamera som kan dele direkte på nettet er ikke dum (med wifi og med simkort). Vi har allerede set det med Samsung Smart Cam der nu synes afløst af kameratelefonen Samsung Galaxy Cam.

Folkene bag theQ ved også at fotofiltre er det som driver den flittige sociale hobby fotograf, så den slags features er selvfølgelig også bygget ind.

TheQ kameraet har erstattet den traditionelle blitz med funktionen theQ light. En flash ring bygget ind i kameraets design, så det skulle blive endnu lettere og flottere at tage billeder om aftenen. Lige noget for bålfolket, beach party festen og i det hele taget den skandinaviske vinter. Og så er det vandtæt!

theQ-kamera

TheQ light blitz ringen har også indbygget en selftimer og mon ikke det bliver til stor glæde for alle selfie typerne derude på Instagram?

TheQ har et 5-megapixel camera med en 24mm wide-angle linse.  Hvordan kvaliteten af billederne bliver er svært at sige uden at have prøvet kameraet. Skal sådan et socialt kamera virkelig have succes skal det kunne noget almindelige mobiltelefoner ikke kan. Det skal virkelig bevise at det kan gøre en forskel. Og så skal målgruppen synes det er smart.

theQ kommer i farver som Aqua, Ketchup, It’s My Jam, Mustard, Berry Fields, Ice Baby, Cupcake, Peppermint og Coffee Black.

Prisen lander nok omkring de godt 1000 kr. Læs mere og se billeder med masser af lækre unge mennesker som tager billeder af sig selv og hinanden theqcamera.com

Jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre. Kunne du finde på at købe et digital kamera eller har du nok med telefonen?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 8 =

1 Comment
  • ChokoladeStine
    august 21, 2013

    Jeg har mere end nok i min Xperia Z i det daglige ift. billeder på Twitter og Facebook, men til min blog kunne jeg godt ønske mig noget bedre og mere avanceret… så ja jeg kunne godt finde på at anskaffe et kamera engang.