ALCANTARA LÆDER OG RUSTFRIT STÅL-SENNHEISER MOMENTUM

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Italiensk luksuslæder og elegant rustfrit stål samler den gode Sennheiser lyd i høretelefonmodellen Momentum On Ear.

Sennheiser-Momentum

Der er virkelig en særlig lækkerhed over lige netop det her sæt høretelefoner fra Sennheiser. Der er et eller andet, som går op i en højere enhed med lyd og design. Det er ikke et popsmart look, som man kan se ved nogle af de mærker som primært fører sig frem med iøjenfaldende design. Farverne er afdæmpede og metalliske og stålet er mat og elegant. Momentum On Ear er ikke poppede men de kammer heller ikke over i det kedelige og meget maskuline vi typisk kender fra de mere klassiske høretelefonproducenter.

Sennheiser-MOMENTUM-On-Ear-Headphones

Ørepuderne er relativt små i det og størrelsen på bøjlen passes nemt til med metalskinderne på hver side. Læderet føles dejligt blødt (præcist som en Alcantara sofa) og lyden holder en god bas. Eneste anke er måske at ørene kan klø lidt efter nogen tids brug. Men sådan har jeg det som regel med over ears.

Sennheiser tror så meget på høretelefonernes kvalitet, at de lover en 5 års garanti hvis produktet registreres inden 31.12.13.

Sennheiser Momentum findes i de støvede metalliske nuancer elfenben, grøn, blå og pink. Du kan findes dem til en vejledende pris på 1560 kr. hos f.eks. Elgiganten, Fona og Humac.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 2 =

No Comments Yet.