Endelig- en iPad holder der virker!

2 Min læsning

Jeg kan slet ikke tælle, hvor mange forskellige tablet covers og holdere, jeg har været igennem. Enten er de for store, for grimme, for upraktiske eller også kommer de med kiksede greb, der skal skrues ind i væggen for at de kan hænge. Jeg synes egentlig, de fleste tablets er pæne, som de er, så det er aldrig derfor, jeg leder efter covers. Men utallige knuste skærme har lært mig, at det er en meget god idé at beskytte en tablet. Den anden ting er, at jeg som de fleste andre bruger min tablet rigtig meget til at se serier på (samler op på Broen på Netflix lige nu). Nogle gange holder jeg den i hånden. Andre gange står den på bordet,, når jeg vasker op. Men nu hænger den faktisk også på væggen ved siden af mit komfur, så jeg kan lave mad og catche up på Saga Norén samtidig.

Jeg har fundet et cover, som virkelig fungerer for mig i praksis. Det drejer sig om det tyske mærke Reboom, og selvom jeg ikke kan påstå, at deres covers er decideret smukke, så er designet i læder med turkis kontrast “for” faktisk ret ok.

iPad-vægmotering

Men det er på funktionssiden Reboom-coveret virkelig vinder. Selve coveret har velcro både på inder- og ydersiden, og iPad’en sidder fast på velcro’et med en lidt klæbring firkant, som nemt kan tages af og på. Coveret kan så bøjes på forskellige måder, alt efter hvilken vinkel, man har brug for. Og så kommer genialiteten så ind. Den ekstra medfølgende firkant kan man så placere, hvor man har brug for den. I mit tilfælde på køkkenfliserne. Og så er det ellers bare at klaske iPad i cover op på væggen. Og den sidder fast. Og det fede er jo så bare at klæbefirkanten ganske nemt kan fjernes uden mærker. Og f.eks. flyttes ind i badeværelset. Her med den hyggelige Fireplace HD app igang.

Ipad-paa-vaeggen

 

Reboom coveret kan købes hos f.eks. iTasker.dk og koster fra 319 kr. opefter. Det afhænger af størrelsen på din tablet. Men da den ikke er lavet specifikt til noget mærke, gælder det blot om at finde det rigtige tommestørrelse. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 − 4 =

No Comments Yet.