Et kranie fyldt med mobillyd

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Man kan diskutere, om denne iPhone dok med indbygget stereo anlæg er køn. Men den er skabt af en berømthed og skal nok vække opsigt, uanset hvor man placerer den.

jarre kranie 1

Hvem havde drømt om, at den berømte franske musiker Jean Michel Jarre ville producere kranier – blanke hoveder med musik i?

Det gør han faktisk – i skikkelse af Aero Skull, der er en lidt usædvanligt designet kombination af en trådløs højttaler og en opladnings station til iPhone 5S, 5C og de seneste nye iPod modeller.

Om det blanke hoved, som fås i mange forskellige kulører, er dekorativt – well, det er vel en smagssag.

jarre kranie 6

Men Aero Skull rummer højttaler, forstærker, Bluetooth og NFC (Near Field Communication), så kraniet kan fungere trådløst sammen med mange forskellige smartphones og tablets – ikke kun Apples.

Jarre Technologies producerer Aero Skull i to størrelser.

Det lille XS hoved til godt 1.400 kroner (199 euros) har bl.a. mikrofon indbygget, så det kan fungere som håndfri telefon.

jarre kranie 4

Det store HD kranie til den dobbelte pris kommer med kraftigere forstærker, større højttaler enheder og en trådløs fjernbetjening, udformet som en knogle…

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × four =

No Comments Yet.